O NAMA

Lav Transport i Logistika zapošljava tim eksperata koji Vam obezbeđuju usluge na lokalnom i međunarodnom nivou. Nudimo Vam kreativna, konkurentna i pouzdana rešenja. Inovativnost i svestranost su ključ našeg uspeha.

0
ZEMALJA U KOJIMA POSLUJEMO
0
URUČENIH POŠILJKI GODIŠNJE
0
TONA PREVEZENOG TERETA
Lav Transport i Logistika (LTL)

Sveobuhvatna logistička i transportna rešenja čine suštinu našeg poslovanja.

Lav Transport i Logistika (LTL) je kompanija specijalizovana za pružanje logističkih usluga. LTL kontinuirano unapređuje svoje poslovanje sa ciljem podizanja kvaliteta usluge u domenu logistike kroz stalne inovacije i poštovanja principa da svaki klijent ima pravo na poseban biznis model.

LAV TRANSPORT I LOGISTIKA SVOJIM KLIJENTIMA NUDI JEDINSTVENA LOGISTIČKA REŠENJA

Lav Transport i Logistika (LTL) nije sam transport, već ceo spektar logističkih usluga integrisanih u redovno poslovanje klijenta. Mi vodimo računa da sve funkcioniše precizno u domenu transporta i logistike, a na našim klijentima je da rade ono što najbolje znaju – njihove core biznise. Ekspertski tim iz Lav Transport i Logistika (LTL), razvija za klijenta logistička rešenja po meri i omogućava ostvarivanje brze i pouzdane usluge koja odgovara njihovim očekivanjima.Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu, praćenjem svetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cenama kompanija je uspela da se nametne kao jedna od vodećih kompanija u ovom regionu.

NAŠE KOMPANIJSKE VREDNOSTI

Svojim klijentima garantujemo kvalitetan i bezbedan transport robe, uz mogućnost dodatnog pokrića osiguranjem robe. Pokriće može da se ugovori od osnovnih transportnih rizika ili od svih transportnih rizika (AAR) koji ugrožavaju robu u prevozu. Osiguranje robe u transportu pruža svim učesnicima u međunarodnoj trgovini sigurnost bez koje se moderni instrumenti spoljne trgovine ne mogu ni zamisliti.

Poverenje naših korisnika predstavlja naš najveći adut, pa je naš uspeh zasnovan na dobroj reputaciji. Tim zaposlenih koje okupljamo svakodnevno se susreće sa novim izazovima sa ciljem da se reputacija održi, kao i da se poboljša odžavanjem iskrenih odnosa kako prema našim korisnicima tako i prema zaposlenima.

Posvećeni smo inovacijama, razumevanju potreba i razvijanju dugotrajnih odnosa sa našim klijentima, vodeći računa o zaštiti životne sredine uz visok stepen sigurnosti prilikom pružanja usluga. Ispunjavamo svoje obaveze, dostižemo i prevazilazimo očekivanja svojih klijenata.

Klijentima nudimo efikasna rešenja i dodatne pogodnosti, štedeći pri tome njihovo vreme i energiju. Optimizujemo naše procese kako bi timovi što efikasnije radili, uz manje grešaka i papirologije. To nam ostavlja više vremena da budemo na raspolaganju  svojim klijentima.

Kvalitet se danas u poslovnom svetu podrazumeva, ali je teško naći saradnike koji su na prvom mestu ljudi, a tek onda pravi profesionalci. Ovakav nivo stručnosti i ljubaznosti koje nudi Lav Transport i Logistika d.o.o je retkost u današnjem poslovanju.
Sandra Molina
Menadžer Logistike, Italija
Ono što čini LTL i njegov tim posebnim je dostupnost u svakom trenutku, jer koriste sve savremene medije i tehnologije kako bi svoju uslugu podigli na viši nivo. Od njih možete dobiti savet u svakom trenutku, svaki postupak stručno objasne i neostavljaju ništa slučaju.
Fransua Madwin
Dispečer saradnik, Francuska
U saradnji sa Vama, dobili smo uvek odgovore na naša pitanja u najkraćem roku. Zadatke koje ste imali da odradite, odrađivali ste kvalitetno i sa osmehom što u našem zajedničkom radu donosi dobitnu kombinaciju. Za vas ne postoje nerešivi problemi.
Petra Blažić
Menadžer Logistike, Slovenija

MISIJA

Postati strateški partner i povećati vrednost poslovanja naših klijenata kroz transport i logistiku, pružanjem efikasnih, ekonomičnih i prilagođenih rešenja kako bismo zajedno došli do cilja.

VIZIJA

Nastojimo da se opravdamo kao lider u tržištu transportne industrije i budemo uvek prvi izbor naših klijenata. Vođeni profesionalizmom, težimo da osvojimo klijente inovativnim rešenjima koja pružaju sigurnost, preciznost i lojalnost.

LAV TRANSPORT I LOGISTIKA

Ana Kohlschreiber

Menadžer Logistike

Možete računati na naše posvećene i visoko profesionalne organizatore transporta, koji će Vam dati najbolje rešenje i jedinstvenu ponudu, kao i na naše iskusne i kvalifikovane vozače, kako bi Vaša roba bila isporučena na vreme.

Sa organizovanom i odabranom mrežom saradnika, možemo biti partner koji će učiniti Vaše poslovanje efikasnijim.

Našim klijentima pružamo najbolji odnos cene i kvaliteta usluga. U skladu sa količinom obavljenog posla dajemo posebne uslove i rok plaćanja.

RASTIMO ZAJEDNO

Prateći trendove i savremene tokove poslovanja i želeći da dodatno unapredimo kvalitet i povećamo produktivnost naše kompanije, a sve u cilju pružanja sveobuhvatne logističke usluge, svojim stalnim klijentima nudimo posebne pogodnosti.

Globalna Mreža, Brza Isporuka

Zahvaljujući velikoj mreži saradnika, prisutni smo svuda i u svakom trenutku.

Poverenje

Poverenje naših korisnika predstavlja naš najveći adut-to je temelj naše reputacije.