Strateško opredeljenje kompanije Lav Transport i Logistika (LTL) utemeljeno je na visokim vrednostima korporativne kulture, poštovanju partnerskih odnosa sa klijentima, primeni naprednih tehnologija, kao i društveno odgovornom poslovanju.

Lav Transport i Logistika (LTL)
Lav Transport i Logistika (LTL)

VAŠE POŠILJKE SU SIGURNE SA NAMA

Upravo zbog toga što nam je sigurnost vaših pošiljki na prvom mestu, sve više klijenata nam poverava svoje pakete – bez obzira na udaljenost destinacije. Poštujemo vreme i novac naših klijenata i svoju uslugu prilagođavamo najvišim svetskim standardima. Lav Transport i Logistika (LTL) ima za cilj da postavi parametre vrhunskog poslovanja, pozicionira se među najboljima i postane sinonim za kvalitet, ažurnost i poverenje..

Vođeni najvišim svetskim standardima u oblasti isporuke, formirali smo tim profesionalaca na koji smo izuzetno ponosni. Njih čine čine energični, jaki i iskusni mladi ljudi, sa jasnom vizijom i razvijenom strategijom koji ništa ne prepuštaju slučaju

Lav Transport i Logistika (LTL)

Kao vrhunski provajder usluga avio transporta, Lav Transport i Logistika sigurno i bezbedno dostavlja Vašu robu do bilo koje destinacije na svetu.

AVIO TRANSPORT

Uslugu avio transporta obavljamo po principu od vrata do vrata, što znači da, po potrebi robu preuzimamo na dogovrenoj adresi, prevozimo do aerodroma, preuzimamo na destinaciji i isporučujemo je na dogovorenu adresu bilo gde u svetu.

Gde God Poželite

Sa vodećim avio-kompanijama blisko sarađujemo i u mogućnosti smo da klijentima ponudimo svoje usluge po veoma konkurentnim cenama uz brojne pogodnosti.

Uvek Smo Vam Dostupni

Naš tim obučenih profesionalaca je uvek tu za Vas kako bi Vam olakšao izbor najoptimalnije opcije transporta.

Poštujemo Vaše Vreme

Isporuke prilagođavamo Vašim zahtevima i u mogućnosti smo da uručenje pošiljke zakažemo onda kada Vama to najviše odgovara.

Vaše Zadovoljstvo - Naš Ponos

Dokaz naše uspešnosti u poslovanju je na hiljade zadovoljnih korisnika sa kojima iz dana u dan nastavljamo saradnju na novim projektima i zadacima.

Naše usluge u oblasti brodskog transporta uključuju organizaciju prevoza punih i zbirnih kontejnerskih utovara, organizaciju prevoza vangabaritnog, rasutog i tečnog tereta i usluge osiguranja robe.

BRODSKI TRANSPORT

U saradnji sa našim agentima možemo organizovati kako rečni tako i pomorski transport koji predstavlja jedan od najjeftinijih vidova transporta. Brodski transport  je najsigurniji kada se roba pakuje u kontejnere i na taj način se dobija ušteda na ambalaži i potpuna iskorišćenost transportnih kapaciteta.

Sigurna Plovila

Saradjujemo sa svim brodarima i dogovaramo najbolje cene i uslove za kontejnerski transport preko luka u okruženju.

Multimodalni Transport

Zavisno od Vaših zahteva i obima posla pažljivo biramo vozilo koje angažujemo kako za utovar i istovar tako i za prevoz kontejnera

Propratne Usluge

Uz kopneni transport, lučke manipulacije i pomorski prevoz osiguravamo potrebne licence, carinske i transportne dokumente.

Brzina i sigurnost za Vaš biznis

Kompanija Lav Transport i Logistika raspolaže neophodnim stručnim znanjem i mrežom specijalizovanih partnera, koji joj omogućavaju da izvodi drumske transporte najrazličitijih vrsta kroz celu Evropu i šire.

Međunarodni i Domaći Drumski Transport

Naše usluge u oblasti međunarodnog i domaćeg drumskog transporta podrazumevaju mogućnost zbirnog, parcijalnog i punog utovara za sve destinacije u Srbiji, Evropi i šire, po najkonkurentnijim uslovima.