full

VRHUNSKI NAČIN SKLADIŠTENJA

Prilagođavanje celokupnog logističkog procesa potrebama kupca.

full

BESPREKORNA MANIPULACIJA

Opremanje modernim tehničkim sredstvima za manipulaciju robom.

full

EDUKACIJA ZAPOSLENIH

Upravljanje viljuškarima, pakiranje, paletizacija. kontejnerizacija

full

KORISTIMO NAJSAVREMENIJU TEHNOLOGIJU

Dobijate racionalno i ekonomski opravdano rešenje koje će garantovati uspešan rad.

Profesionalno Skladište

Snimanjem skladišnih procedura identifikujemo puteve kretanje robe i dobijamo realne parametre za projekat.Pre nego što se krene na obnovu ili instalaciju modernog sistema za skladištenje, neophodno je da se prouče i analiziraju potrebe i mogućnosti preduzeća .

Cross Docking

Produktivnost, brzina i što manja neizvesnost u logističkim lancima postale su ključni činioci uspeha logističkih organizacija.Jedino pravilnom implementacijom i dobrom organizacijom moguće je postići funkcionalnost cross dockinga.

Vrhunska Distribucija

Efikasno učvršćivanje tereta zavisi od vrste tereta i počinje sa ispravnom ambalažom prikladnom za transport, utovarom i slaganjem te pričvršćivanjem utovarene robe. Samo dobro zapakovana i složena roba može biti učvršćena i transportovana u skladu sa propisima.

Zbirne Linije iz Evrope

Sa linijama koje pokrivaju veliki deo Evrope, možemo Vam ponuditi prevoz malih pošiljki (LTL) po manjim cenama i potpunu kontrolu nad statusom pošiljke. Organizujemo zbirni transport pošiljaka sa najpovoljnijim vremenskim trajanjem i najpovoljnijim cenama.

Dugogodišnje iskustvo zaposlenih u Lav Transport i Logistika (LTL), permanentno praćenje svetskih zbivanja na polju logistike i značajan “Know-how” dovodi do dobijanja najkvalitetnijih rešenja sa ekonomskog i tehnološkog stanovišta. Organizacija sa obučenim osobljem za rukovanje sa naprednim CAD sistema.

Lav Transport i Logistika (LTL)

Skladišna Rešenja

Nalaženje rešenja skladišta koje daje povoljan odnos izmedu troškova rukovanja robom i iskorišćenja skladišnog prostora je generalni cilj kompanije Lav Transport i Logistika (LTL). Ova dva faktora se pojavljuju sa razlicitom težinom u odlucivanju, a to zavisi od zahteva višeg sistema, karakteristika robe/skladišnih jedinica i karakteristika narudžbina.

Vaši proizvodi su uvek dostupni 98%
Efikasnija oprema za rukovanje 80%
Jednostavnije praćenje performansi 70%
Povećanje produktivnosti 65%

OSTALE USLUGE

Proverite i ostale usluge kompanije Lav Transport i Logistika (LTL) – uverićete se i sami zbog čega nam se klijenti uvek vraćaju. Vaše zadovoljstvo je merilo našeg poslovnog uspeha.